web analytics

Cona kaffebrygger – endnu en til samlingen….

Vi har været en tur i RIEM i dag for manden blev jo snydt for sit iscafé besøg på sin fødselsdag fordi han blev syg ;-)

I forbindelse med vm var der sat fladskærme op overalt, også ved iscaféen – lige bag ved caféen havde Allianz-Arena sat en tribune op hvor folk kunne sidde og kigge fodbold på fladskærm ;-)

En lille isdessert….

Så faldt vi lige over lidt nyt til kaffevognparken – en Cona vakuumbrygger som kan bruges både til at brygge the og kaffe, metoden er lidt den samme som en italiensk moka-brygger.. Vandet kommes i den mellemste glaskolbe, og kaffen (eller the’en) kommes i den øverste glaskolbe, der fyldes noget speciel sprit i den lille nederste glaskolbe og den tændes  hvorefter vandet bliver trykket op i den øverste glaskolbe og blandes med kaffen, man lader kaffen trække lidt hvorefter man slukker for spritten og kaffen løber tilbage i den miderste glaskolbe igen, man kan så bytte spritkolben ud med en holder til fyrfadslys så kaffen holdes varm og i det den ikke skal bruge hverken strøm eller kogeplade kan man have den med på altanen, camping eller hvor ellers man kunne tænke sig en kop kaffe (eller the) – er det smart eller hva? :lol:

Når kaffen så skal skænkes er der endda en indbygget holder til den øverste glaskolbe (hvor den sidder på billedet) så man er fri for at have den til at ligge og lave mærker på bordet….

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *