web analytics

Den sprødeste porchetta….

Vi har brugt dagen på lidt shopping, første stop var Metro hvor vi bla. fik et par kasser Grønnegaarden, noget pastasalat og lidt sjovt grillgrej… Så gik turen i Bilka hvor vi bare skulle have fyrfadslys, men der faldt lidt Langelændere og “Brug låget når du griller” med i kurven ved et uheld, sidste stop var i ynglingsbutikken efter the og lækker chokolade :-)

Brian kom til aften og dagens ret på grillen var porchetta på rotisseriet – vi  bestilte et svineslag ved Spar i Saltum i går, men de havde vist ikke helt forstået hvad det var vi skulle bruge for vi fik 2 stykker slag som var for tykke….

Da der var kommet fyld på var meningen af det skulle rulles sammen, ligesom en rullepølse, men det var for kort og for tykt til at vi kunne rulle det, så vi måtte klemme det sammen og holde det sammen med kødnåle mens vi bandt snor omkring ;-)

Efter 2½ time havde vi det sprødeste og møreste stykke kød vi nogensinde har smagt, så det gjorde nu ikke smagen ringere at den ikke kunne rulles :-D

Porchetta serveret med pastasalat – pastasalaten er en 3 kilos spand færdig blandet pastasalat fra Metro så der er til et par dage ;-)

Til aftenkaffen fik vi en af Erik’s wienerstænger – Erik er min mors fasters mand, de bor på sjælland og Erik er en verdens mand når det kommer til mad og kager så når min mor og far er derovre på besøg har de altid kager med hjem til fryseren som Erik har lavet, lige til at putte i ovnen og bage selv – denne røg på grillens eftervarme direkte fra fryseren og fik 30 min under låg :-)

Som sædvanlig er der flere billeder og link til opskrift på Grillkyllingens Dagbog ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *