web analytics

Marked i Futtens gård…

Der er torvemarked i Blokhus om tirsdagen i ugerne 27-32 fra 10-14…

Der var masser af hygge og sommerstemning dernede – der stod en trædrejer og lavede flotte ting….

Der var sten, garn og blomster…

Der var en bod med grøntsager, en med jordbær og ærter, Søgaards Bryghus havde en bod med øl og økologisk saft, der var kød fra Brøndum Nørgård Natur Ox, der var ost og der var fisk – så der var nok at kigge på ;-)

Der sad en mand og lavede nogle flotte sten, nogle med hjerter, nogle med søstjerner, nogle var formet som pindsvin, ænder og sjove ansigter – jeg ville gerne have haft en med et hjerte ud til altanen men der var ikke nogen af os der gad at bære den hjem for vi var på gåben ned til byen ;-)

Han havde lavet sten i 10 år…

Der blev hamret og banket…

Vi fik en sjov figur som passer perfekt ind hjemme hos os :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *