web analytics

Familie rundtur og lidt shopping…

Vi tog turen over broen i dag – der var et kort ophold da der var mange både der skulle under…

Først smuttede vi i Irma ude i Hasseris Bymidte, så gik turen ud til min moster hvor vi hyggede og shoppede lidt lækkert for mit gavekort og I skal nok få billeder af det senere – til sidst gik turen ud til min søster så vi kunne se alt det flotte hun har lavet siden sidst ;-)

Derefter gik turen ellers mod nord igen – hjem og lave Olsens coleslaw :-)

Forretten i dag var tigerrejer med hvidløg og chili med flütes til…

Hovedretten var pølser og spareribs med forskellige marinader, der var en peanutbutter, en sennep/honning og en BBQ – som sædvanlig var der pastasalat- og kartoffelsalat-rest til, sammen med coleslaw ;-)

Desserten var Ryåis med friske jordbær ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *