web analytics

Så blev det alligevel hedt…

Nå, så nåede vi alligevel op over 40 grader igen i dag – og det skulle også komme derop ad i morgen, der er i hvert fald varme-advarsler på for i morgen…

Det er ikke til at holde ud at lave noget i denne hede – jeg fik lige strøget noget tøj og bare det fik sveden til at dryppe, så jeg satte mig ud under parasollen og læste lidt mere ;-)

Jeg har fået de sidste rester til aften og i morgen (og resten af ugen ;-)) skal vi heldigvis grill  – jeg skal vist også se om jeg kan få støvsuget i morgen for i går aftes efter jeg havde taget hynder og diverse ind fra altanen kom der i løbet af 0,5 et mega uvejr, jeg havde alle vinduer og døre til at stå åbne fordi der var så ulideligt lummert men så skal jeg da lige love for der kom storm, jeg troede vinduerne faldt af deres hængsler – blade og skidt fløj rundt så jeg ved ikke hvad her ligner ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *