web analytics

Lidt nyt på pindende…

I dag er det lige til at holde til, der er knap 30 grader og en smule overskyet ;-)

Jeg har valgt en stille og rolig hyggeuge med mig selv inden jeg starter op efter ferie – puha bare tanken om “Step” og “Zumba” i det her vejr ;-)

Dagen bliver igen brugt på altanen – i aften kommer manden hjem fra Nice så fra i morgen står den på grill for vejret er bare for lækkert og det er med at grille så meget som overhovedet muligt :-)

Der er endelig kommet lidt nyt på pindende – det er dælme også ved at være længe siden jeg har lavet noget på den front.. Min “Folklore” er gået lidt i stå siden den blev klippet op men den skal nu nok komme frem igen senere, lige nu er den bare på pause ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *