web analytics

Trænger du til en ny mobil?!?

Så tjek lige de 2 her jeg har i overskud ;-)

Den første er en Nokia 7610 Supernove med “Sex and the City” tema dvs temasangen er som ringetone ellers ved jeg ikke lige hvad der gør den “SATC” speciel ;-) Den er med lader og lilla bagcover med hvid front, jeg leder ihærdigt efter kassen dertil som jeg ved er her et sted med headsæt og ekstra cover (blå)… Fronten har spejleffekt, det er en slide telefon og det virker meget lækkert, ikke sådan noget plastikbras som nogle slidetelefoner godt kan være ;-) Den er købt den 29/5-09….

Tjek nypris herSOLGT

Den anden er en Samsung S3650 Corby i orange med touchskærm – det hele er med dertil (det som den kom med ;-)) og den er pæn som ny, kun det sorte cover har lidt ridser.. Den er købt omkring den 1/12-09 så den er ikke så gammel ;-)

Tjek nypris herSOLGT

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *