web analytics

16 grader og regnvejr….

Udenfor er det køligt og engang imellem kommer der lige en byge forbi – man kan vist godt sige at efteråret er kommet for at blive…

Jeg har brygget mig en kande the og plantet mig foran skærmen – der bliver kørt lidt flere lysbilleder igennem scanneren ;-)

Ved siden af mig har jeg mit nye vidunder så jeg kan lære den bedre at kende mens scanneren brummer – der er en masse jeg skal finde rundt i for det meste af aftenen i går var den i mandens hænder og han har lagt kort over hele Bayern ind på den så nu er der ingen undskyldning for at fare vild :-) Min kalender og kontakter er kommet på plads så der er nok at gå i gang med :-) Jeg må sige at det hele virker temli’ lækkert, let at finde rundt i og en dag skal jeg nok få styr på alt det den kan, mine mobiler er altid kun blevet brugt til sms og samtale for jeg har aldrig syntes at kalenderdelen osv har funket særlig godt – men det gør det her så nu skal jeg bare igang med at bruge det hele :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *