web analytics

Glaspustere, lopper og luksus….

Vi startede dagen med en god gang morgenmad…

Morgenmad..

Vi fandt både smør, ost og knækbrød i øko-udgave da vi handlede i går ;-)

La Verrerie de Biot...

Første stop på dagens tur var hos La Verrerie de Biot, et lækkert glaspusteri som ligger lige 10 minutters kørsel fra Antibes, vi har i forvejen 2 rødvinsglas herfra så vi skulle op efter 6 mere – ups der faldt lidt mere i kurven end det ;-)

Igennem Nice...

Derefter kørte vi til Villefranche-sur-Mer som ligger på den anden side af Nice – her kører vi langs strandpromenaden med udsigt til de flotte tyrkisblå vand…

Villefrache-sur-Mer...

I Villefranche-sur-Mer skulle vi besøge byens ugentlige loppemarked og sikke meget flot jeg kunne finde, 3-, 4- og 5-armede sølvlysestager, fine gamle smykker og kom efter mig der var meget godt men jeg købte ingenting (ja! I læste rigtigt!) :-)

Frokost...

Ved markedet fandt vi også et sted hvor vi kunne spise frokost og er du færdig det var noget lækket mad! Manden fik en salat med honningmarineret kylling og jeg fik en salat med tomat/mozzarella/melon og skinke – hold da op nogle kæmpe portioner :-D

Monaco...

På vej tilbage til Antibes smuttede vi indenom Monaco – her er vi på vej op til fyrsteslottet og sikke en udsigt! Det er ikke just optimistjoller der ligger og vugger i havnene hernede ;-) (på billedet kan I se mit nye tørklæde som jeg fandt i en lille butik i Villefrache-sur-Mer – det er så fint og så til sølle 15 euro ;-))

Dagens ret...

Tilbage i lejligheden er det tid til aftensmad – jeg laver spaghetti med ricotta og sprød skinke, mmmmm det var godt!

Dagens indkøb...

Her er de ting vi købte i Biot – 6 stk rødvinsglas (2 tyrkis, 2 grønne og 2 lilla) derudover kom vi til at købe 2 champagneglas og som noget nyt er de begyndt at lave nogle af deres ting i picnic udgave så vi snuppede 2 store tallerkener samt 2 store krus i plastik – vi måtte ligefrem hen og banke på det for det ligner deres glas på en prik :-)

I morgen står den på antikmarked i Nice, tur til Eze og lige et smut forbi LaFayette supermarkedet på vej hjem :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *