web analytics

Masser af strik…

Det var et striktillæg med det ene af mine hyggeblade og der var mange fede modeller i…

Masser af opskrifter på trøjer, sjaler, huer og halstørklæder – den sennepsfarvede trøje i ventre hjørne ville jeg da ikke have noget imod at eje ;-)

Eller denne vest og den tager da ikke lang tid at strikke…

Cardi’en her bliver jeg nødt til at strikke for den er jeg da fuldstændig forelsket i – jeg skal bare lige have styr på de tyske opskrifter :-)

Mere på strikfronten, min pakke fra Asos er endelig kommet og trøjerne er bare superfine – denne i khaki, som jeg også fik i sort, er i lækkert tyndt strik med vidde forneden og jeg er sikker på at de bliver nye favoritter ;-)

Den grå cardi er tykkere i strikken, den sidder godt og er lidt længere bagpå end foran og den er jeg sikker på jeg bliver glad for – så det var en succes, de 2 andre cardi’er kunne jeg dog godt have brugt i et nummer mindre, jeg havde fået dem i en 42 og de er lige rigelig i størrelsen, den grå fik jeg i en 40 og den passer fino…

Det kunne godt se ud til at jeg er gået en størrelse ned for de ting jeg fik fra H&M var også lige store nok – de sorte leggins satte jeg snor i livet og den brune strikcardigan kunne jeg også sagtens have brugt et nummer mindre – så det ser ud til at gå den rigtige vej nu for jeg er tit blevet skuffet når jeg har bestilt 42/xl fordi det var lige stramt nok og nu er det for stort :-D

Udenfor står den på regn, rusk og 6 grader – i nat er der vaslet sne så det er spændende om det kommer eller om det bare fortsætter i regn…

2 kommentarer til “Masser af strik…

 1. Hold da op et lækkert strikketillæg!

  Kunne vi lave en byttehandel?
  Jeg kan sende dig nogle nye danske magasiner, Boligliv, Alt for Damerne eller sådan, og så kunne jeg få et Brigitte retur.

  Du kan maile mig, hvis du er interesseret.

  Og tillykke med de nye cardi’s, de ser nu også gode ud.
  Og at de er til den store side, det er vel bare dejligt…

 2. Hejsa Anne,

  Da det er et ugeblad og det er et stykke tid siden jeg har købt det skal jeg lige undersøge om jeg kan få fat i et, for jeg går ud fra at det er det bestemte strikketillæg og ikke selve bladet du er interesseret i? ;-)

  Jeg undersøger lige sagen og vender tilbage til dig…

  Annemette

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *