web analytics

Nu med pels…

Vi har været i Freising efter forsyninger…

…… og jeg har fået pels på! Vi har altid fået penge af min onkel i julegave og for flere år siden brugte jeg dem på denne fake-pels fra Culture men den har pænt måtte blive i skabet de sidste par år for den kunne sgi ikke nå omkring mig men det kan den nu (og den kan knappes!) hurra!! :-D Mine skønne Bumper støvler købte jeg for julegaven sidste år hvor jeg var så heldig at få dem til ½ pris i Laden :-)

Der blev købt nyt modeinspiration….

…… og som noget nyt hernede: LAKRIDSER! arh jeg elsker lakridser men de har været stort set umulige at opdrive hernede, men nu hvor Kaufland har været ved at modernisere ja så er der kommet lakridser på hylderne – Ihhhhhh me like! :lol:

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *