web analytics

Foder til piphans og vennerne…

Den stod pä mexikansk taerte til aften….

Jeg har brugt:

  • 1 rulle faerdig taertedej
  • 500 g hakket okseköd
  • 1 pk Wanted mexican beef krydderi
  • 1 ds mexikansk grönt (majs, röd peber og aerter)
  • 1 ps revet ost
  • 2 store tomater

Brund ködet i en gryde eller pande, när ködet er brunet tilsaettes gröntsager og krydderi det hele blandes godt sammen.. Beklaed en taerteform med dejen og haeld ködblandingen i, tomaterne skaeres i skiver og laegges ovenpä ködblandingen og til sidst fordeles den revne ost over som läg, kom taerten i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min eller til dejen er fast og osten gylden ;-)

Mens taerten var i ovnen fik vi haengt lidt mamse ud til fuglene – de sidder og hakker i mine fyrfadslys ude pä altanen sä nu har de fäet fedtkugler og peanutsstaenger at guffe pä i stedet for mine fyrfadslys :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *