web analytics

De sidste detaljer…

Vi har brugt dagen pä de sidste ting pä kontoret…

Ting er kommet i kaelderen og ting er ogsä kommet op fra kaelderen! Alt mit hobbygrej har stäet i kaelderen siden vi flyttede herned og dernede bliver det jo ikke brugt sä nu er det kommet frem i lyset igen – nu skal det bare lige sorteres og finde en plads i det nye kontor ;-)

Nu begynder det at ligne et kontor ;-)

Min tallerkenraekke som jeg har arvet er kommet op og er blevet fyldt med böger – vi har diskuteret om den skal males men jeg kan jo bedst lide at man kan se tingenes almindelige slid og at det har en lang historie – jeg syntes naesten det vil vaere en skam at male det over med hvid maling bare fordi det lige er moderne nu ;-) Sä vil jeg hellere putte nogle andre ting ind i rummet som kan fä tallerkenraekken til at passe ind i dens naturlige form og farve :-)

Der er kommet billeder pä vaeggen – jeg synes bestemt det er blevet meget mere hyggeligt nu hvor vi kun har et skrivebord herinde…

Pä vaeggen over skrivebordet er der blevet plads til min mormor som ung pige, min mand og hans ene bror som börn, mine svigerforaeldre som meget unge og et par af mine egne kreationer med gipshoveder pä ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *