web analytics

Hvor kommer vi egentlig fra?!

Det var ikke laenge kontoret var paent og ryddeligt ;-)

Manden har köbt MacFamilyTree til mig, jeg syntes det er rigtig spaendende at vide hvor man kommer fra og hvem der hörer til ens familie osv. – sä jeg er gäet igang med at lave stamtrae over vores familie ;-)

Jeg har siddet her siden i formiddags og jeg har kun fäet mine foraldre, söskende, nevöer og niecer samt foraldre og söskende pä min fars side skrevet i indtil videre – min mor har et stamtrae hun har fäet lavet men den bog er desvaerre pakket ned sä det mä vente, men jeg har en scrapbog efter min mormor som jeg kan starte med og pä min fars side har jeg en masse data som en i familien har fundet frem til, sä indtil videre har jeg masser af info jeg kan starte med :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *