web analytics

Sä er der hvidt igen…

Ahh sä faldt temperaturen og sneen ligger flot og hvid over det hele igen…

Det gör godt for vi var bestemt ikke klar til at sige farvel til alt det hvide – vi elsker vinteren, gäture der giver froströde kinder og hyggen ved at sidde inde med varm kakao og kigge ud i alt det hvide, for min skyld mä vinteren gerne komme igen :-)

Jeg har sat et nyt projekt pä pindende til at erstatte benvarmerne, jeg skal jo helst have flere projekter i gang pä samme tid ;-) Denne gang er det fra Geilsk, og projektet hedder “Frit Slag” og bliver strikket i bomuld og uld i farven c14/brun – min söster har strikket det samme sjal og jeg har hört at det er blevet mög-laekkert ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *