web analytics

De gamle kirkeböger..

Jeg har brugt dagen pä at lede efter min farmor – det eneste jeg havde var hendes pigenavn, födselsdato og är…

Spörg lige om jeg har fäet kigget mange gamle kirkeböger igennem og de händskrevne kragetaeer er ikke altid lige lette at tyde, min far mente at hun var fra Ajstrup sä det var der jeg startede, men da jeg ikke kunne finde hendes födseldata i kirkebogen for Ajstrup sogn mätte jeg ud i de omkringliggende sogne, men heller ikke der var der held ved min sögen, ingen steder i Aalborg amt og derunder Kaer Herred kunne jeg finde hendes födsel noteret – men sä regnede jeg pä hvornär hun evt. mätte vaere blevet konfirmeret og bingo, til sidst fandt jeg hende i kirkebogen fra Ajstrup hvor hun var blevet konfirmeret i 1929 og samme sted kunne jeg sä laese at hun var födt pä Rönnovsholm Mark i Vrejlev sogn – tilbage i den kirkebog kunne jeg sä finde hendes födseldata :-) I morgen fortsaetter jagten pä hendes foraeldre :-)

Udenfor har det sneet det meste af eftermiddagen og man kan godt maerke at temperaturen igen er faldet til frysepunktet – der skulle komme sne det meste af weekenden, men det gör skam heller ikke spor hvis I spörger mig ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *