web analytics

Den var helt okay…

Den var helt okay, den der gullash-tagine-ting :-)

Jeg havde brugt:

  • 3 stk gulerödder, skraellet og skäret i skiver
  • 4 skalottelög, pillet og skäret i kvarte
  • 1 glas hele championer
  • 1 däse hakkede tomater
  • 1 pk. (225 g) cocktailpölser
  • 500 g gullash köd
  • en sjat maelk og lidt maizena ;-)

Jeg startede med at varme lidt olie i taginen hvori jeg svitsede lög og gulerödder, derefter lagde jeg dem pä en tallerken mens jeg brunede ködet med friskkvaernet salt og peber – lög og gulerödder kommes tilbage i taginen sammen med championer og hakkede tomater… Jeg kom “hatten” pä og lod det passe sig selv ved svag varme i ca 3 timer, sä kom jeg cocktailpölserne ved sammen med en sjat maelk og lod det simre videre mens jeg kogte ris – lige inden risene var faerdige fik retten lidt maizena til at tykne vaeden lidt og det hele var klar til servering – der var paent rigeligt til os to :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *