web analytics

Pip og rödder…

Selvom der var solskin og 15 grader frös jeg helt vildt da vi var hjemme igen efter vores tur i Dachau

Vi gik igang med noget godt aftensmad der nok skulle varme os igennem igen – kylling med masser af gode rödder i ovnen ;-)

Super nemt at lave, vi brugt kartofler, gulerödder, skarlottelög, söde kartofler, persillerod og grönne bönner, det hele skraelles og skaeres i passende stykker hvorefter det puttes i et ildfast fad, en hel kylling deles i 4 stykker og laegges ovenpä grönsagerne, de krydres med salt (vi brugte vores sorte salt fra hawaii som vi havde med hjem fra Nice-ferien) og peber, til sidst haeldes der en god sjat rödvin over og det kommes i ovnen ved 225 grader i ca 1 time og 30 min…

Velbekomme ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *