web analytics

Store baljer…

I gär havde Kaufland 1/2 pris pä plastik baljer, lige sädan nogle vi havde kigget efter til at opbevare garn i ;-)

De er kaempestore! men nu när vi gerne vil have flere farver ind, passer de jo perfekt :-)

Vi kan ikke finde ud af om de nu ogsä er FOR store, men da vaeggen der plejer at vaere tom, er det nok bare fordi man skal vaenne sig til dem ;-) Nu skal vi bare have ny bordplade pä skrivebordet, masser af puder og et rensdyrskind til sengen, nye gulvtaepper i andre farver, et par bönneborde, en AJ lampe til skrivebordet, en lille fladskaerm pä vaeggen ved siden af dörene sä man kan se tv fra begge ender af rummet og sä selvfölgelig en Eames i stedet for kontorstolen og manden syntes nu den skal vaere sennepsgul, sä er det vist det – Jaja, det bliver jo nok faerdigt engang :-)

P.S det der rod med den gule kasse i höjre side af billedet skal jo selvfölgelig ikke vaere der, vel! :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *