web analytics

Overraskelser fra Nord…

Min mor og far har lige vaeret 14 dage pä Grand Canaria og i dag kom der sä en pakke fra det nordjyske ;-)

Sidste gang de var afsted havde min mor köbt nogle fine leggins med blondekant til mig, de er sä gode om sommeren til at have under en kjole sä dem havde jeg bestilt nogle flere af – der kom 4 par i pakken, 2 par i hvide og 2 par i sorte, sä nu har jeg til et stykke tid :-D

I pakken lä ogsä denne flaske med Alioli – Mmmmm vi elsker det, isaer det vi fär när vi er pä ferie ;-)

Tusind tak for pakken, det var en god overraskelse pä sädan en grä torsdag – hvor jeg forresten igen skal have alene-hjemme-med-mig-selv-hygge, sä mäske man skulle bage sig et franskbröd til Alioli’en :lol:

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *