web analytics

Den naeste Mini….

Vi har vaeret et smut ude i den friske luft i dag – og KUN kigge, ikke köbe ;-)

Kun lige en lille is pä Café Fantasia Del Galeto ;-)

Vi slog lige et smut indenom Mini München og tjekkede vores naeste Mini – engang skal vores skiftes ud med denne rappe John Cooper Works sag i chili röd uden top :-)

Den er bare SÄ cute og den gider vi godt cruise rundt i med toppen nede :-)

Til aften har vi prövet nye ting – jeg fandt en opskrift pä noget indbagt kylling i Ude Og Hjemme, som min svigermor har vaeret sä söd at gemme til mig sä jeg har lidt at laese i ;-)

Jeg har som saedvanlig ikke fulgt opskriften, sä her er min version:

  • 2 dl quark
  • 1 spsk Dijon sennep
  • salt og peber
  • 3 stk. kyllingebryst (kogte og trukket i stykker med 2 gafler)
  • 2 forärslög (skäret i skiver)
  • 1 pk. bacon (stegt pä panden)
  • 1 bk. mungbönnespirer
  • 1 pk. butterdej

Quark, sennep samt salt og peber röres sammen til en dressing – kylling, forärslög, det stegte bacon og mungbönnespirer röres i dressingen, rul butterdejen ud og laeg fyldet i en pölse pä midten og pak butterdejen omkring fyldet – pensl pakken med aeg og kom den i ovnen i 25-35 min. ved 180 grader…

Der var lidt fyld i overskud og det serverede jeg koldt ved siden af den indbagte kylling sammen med en tomat/mozzarellasalat – vi spiste kun halvdelen sä der er en halv indbagt kyllingeting til middag i morgen ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *