web analytics

Söndagens anstengelser…

Nu er der den laekreste saft pä flasker, den er smagt og den smager sköönt! ;-)

Opskriften er fra aarstiderne.com, jeg har ikke kardemommekapsler i da jeg ikke lige havde nogle af dem pä lager ;-)

Mmmmm sä er der tomater pä lager igen – de smager bare sä godt i salat eller oven pä en ostemad :-)

Mine ovnbagte tomater bestär af:

  • en ordenlig omgang smä tomater (omkring 500 g tror jeg)
  • en händfuld frisk basilikum
  • 2 smä kviste frisk rosmarin
  • en lille händfuld frisk oregano
  • 3-4 fed hvidlög (smag og behag ;-))
  • Olivenolie

Tomaterne halveres og ligges med den flade side op i en bradepande med bagepapir… Krydderurterne skylles og hakkes, hvidlögene presses og det blandes med en god sjat olivenolie – tomaterne pensles med olien (fordel krydderurterne over alle tomaterne) de bages ved 125 grader i ca. 2 1/2 time – afköl og put pä helt rene glas, haeld olie i sä tomaterne er daekket og opbevar i köleskabet – de kan nok holde sig i et par uger i köleskabet, men mine er tit spist indefor den förste uge sä jeg ved ikke rigtig hvor laenge de kan holde sig ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *