web analytics

VIP shopping…

Jeg er VIP medlem i Ingolstadt Village og der kommer nogle ret gode tilbud engang imellem – denne gang var det -20% pä outletprisen som er ca. -30% af normalprisen ;-)

Jeg fik et par Converse til samlingen for 275 DKK, manden fik et par for 298 DKK, sä fik jeg et par nye Birkenstock fra sommer 2011 kollektionen for 298 DKK og da vi havde köbt for over 750 DKK i alt kunne vi gä i informationen og vise vores bon’er og fä et helt ärs abonnement pä Vogue, sä det var en ganske indbringende tur :-P

Til aften stod den pä konens pestopasta ;-)

Jeg har stegt 1 pakke bacon pä panden, da det var gennemstegt kom jeg en bakke cherrytomater skäret i halve ved, jeg slukkede for varmen og lod det stä mens jeg kogte 1 pakke frisk pasta, det dryppes af og vendes med 3-4 spsk. hjemmelavet pesto og til sidst vendes pastaen rundt i panden med bacon/tomat blandingen – serveres med parmasan pä toppen ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *