web analytics

Eftermiddagskaffe med udsigt…

Vi har vaeret pä tur, vi skulle ind til München og kigge efter Nike sko til mig ;-)

I Oberpollinger slog vi et smut indenom Miu Miu og fik mig slettet pä ventelisten, sä tog vi turen helt op i toppen og fik eftermiddagskaffe…

… og et lille stykke kage til :-)

Fra restauranten er der udsigt ud over Münchens tage…

Dagens rov blev en laekker ny lak fra Dior, tror den bliver fin til sommerbrune haender og sä prövede jeg ur hos Chanel til 100.000 dkk, er du sä faerdig det var flot og det passede jo perfekt til min arm – men desvaerre ikke til min bankkonto :-( (og ja, maend prövekörer jo drömmebiler hele tiden sä kan kvinder vel ogsä pröveköre fede ting de ikke har räd til :-P)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *