web analytics

Kultur-Shoppingnacht….

Okay, efteräret har da vist sig fra den bedste side i dag, der var 22,5 grader inde i München til Kultur-Shoppingnacht! Puh jeg havde fäet for meget töj pä…

Vi spiste en laekker rumpsteak pä “LeBuffet” som ligger pä överste etage i Oberpollinger, og nede i bunden var der underholdning ;-)

Der var lidt langt ned ;-)

Det gode vejr havde lokken masser af mennesker til midtbyen…

En skön aften til kulturnat, vi endte med at gä 6 km ;-)

Det rullende diskotek – ih hvor gad jeg godt have sädan en vogn ;-)

Jeg fik en fik en iPhone sleeve fra Jimmy Choo af min söde mand og den er bare sä cool med skind pä den ene side og pels pä den anden – vi har ogsä haft noget besvaer med at finde en jeg kunne lide, for jeg syntes at alt det tilbehör der er til iPhone, iPad og andre iTing er enten meget mande-agtigt eller Hello Kitty-agtigt, men nu fandt vi lige den rigtige (plus en masse ting til önskeliste fra samme sted) :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *