web analytics

Miss Marc…

Det er nok ikke nogen hemmelighed at jeg er VILD med Marc Jacobs, jeg elsker hans Marc by Marc Jacobs, Miss Marc og selvfölgelig ogsä Louis Vuitton som han designer for – og nu er der nye ting til önskelisten :-)

Miss Marc öreringe – de er bare Sä cute at sädan et par skal man da have ;-)

Sä er der ogsä kommet endnu et must-eje ur, det skönneste ur i gunmetal med swarovskikrystaller – namse siger jeg bare :-P

Jeg bliver ogsä nödt til at have en Miss Marc laptop taske – det er (indtil videre) den eneste jeg har set til min 11″ MacBook Air, der er bare ikke nogen der laver tasker til 11″ vi har kigget og spurgt overalt :-(

Sä kan i mon gaette hvor meget jeg glaeder mig til foräret hvor vi skal til Gardasöen, som ligger i naerheden af Milano, som har en stor Marc by Marc Jacobs butik, som jeg skal shoppe amok i – og spörg lige om jeg sparer og sparer alle mine lommepenge til den tur :-D

Billederne er länt hos Nordstrom…

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *