web analytics

O The Oprah Magazine..

Et par apps der virkelig kan anbefales til iPad’en (og iPhone) er iBooks til bøger og blade, Zinio som er en “bladkiosk” hvor du kan købe og samle alle dine favoritter – der er også kommet en ny feature med den sidste opdatering der hedder Newsstand hvor der kan købes blade ;-)

20111016-125814.jpg

Der har jeg samlet mine favoritter, Harper’s Bazaar, Elle, Vogue, Marie Claire, Digital Photographer, OK! og en af mine top favoritter O The Oprah Magazine – man kan også finde et utal af strikke magasiner og der er så mange at vælge imellem at man bliver helt rundtosset ;-)

Jeg kan altså ikke finde en enkelt god grund til at jeg ikke skulle have min helt egen iPad :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *