web analytics

Desvaerre, alt udsolgt…

I gär da vi var inde i München kom vi til at kigge ned pä mine nye stövler og opdagede en stor flaenge deri, hold nu op det var kun anden gang jeg havde dem pä – sä vi mätte afsted for at fä dem byttet :-(

Vi havde alligevel nogle andre juleindköb vi skulle have overstäet sä vi skulle afsted alligevel – og det er jo sä hyggeligt när der er julepyntet rundt omkring :-)

Godt det ikke er mig der skal saette op og pille ned her, for der var daelme mange lys og kugler :-)

Vi spiste vores frokost pä Dean & David, uhh de har de bedste salater sä vi benytter enhver chance til at spise der :-)

Nä, men endelig näede vi skobutikken, men uheldig som jeg altid er sä var alle str. 37 i den model udsolgt sä jeg kunne fä pengene tilbage – öv, nu var jeg lige blevet sä glad for de stövler! :-(

Heldigvis tjekkede jeg nettet via min mobil pä vej hjem og efter lidt sögen pä google fandt jeg frem til et par og fik dem bestilt mens vi racede hjemad pä autobahn og de lander her pä matriklen pä onsdag :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *