web analytics

Tagine med kylling….

Dagens ret stod pä eksperimenter i taginen…

Det endte med en lidt-af-hvert-fra-hylderne-ret, jeg fandt 2 stk. kyllingebryst i fryseren som skulle vaere udgangspunktet ;-)

Derudover fandt vi:

  • 1 ds ökologiske hele fläede tomater
  • 1 gul og 1 röd peber skäret i grove stykker
  • 4 stk skarlottelög i kvarte
  • 1 pakke rögede ökologiske skinketern
  • 1 god händfuld ökologiske rosiner
  • 1 öko bouillonterning (hönse)
  • en god sjat rödvin

Jeg startede med at varme lidt olie og lidt mango curry som jeg brunede kyllingestykkerne rigtig godt af i, derefter lagde jeg dem til side, stegte alle grönsagerne, lagde dem til side og stegte til sidst skinken. Det hele rög tilbage i taginen sammen med tomater som jeg hakkede i lidt mindre stykker med grydeskeen, bouillonterningen og rödvinen – jeg kom toppen pä og lod det simre et par timer… Serveres med naturris og groft bröd..

Naeste gang vil jeg lave samme portion men med 4 stykker kylling for der var nemlig rigelig til 4 personer – eller aftensmad til to dage ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *