web analytics

46664 – It’s in our hands….

46664 er Nelson Mandela’s fangenummer og dette nummer er praeget i de smukke armbänd som stötter Mandelas kamp mod HIV/AIDS…

Armbändende fäes i Kobber, Black Pearl Kobber, Sölv, Guld og Platin sä man har mulighed for selv at vaelge hvor meget man har lyst til at stötte med da armbändende er i forskellige prisklasser…

Hvert armbänd kommer med et unikt nummer som man kan registrere pä hjemmesiden, og sä kan man fölge hvor pengene fra lige netop ens armbänd bliver brugt…

Jeg har valgt mit armbänd i Black Pearl Kobber, det kan bruges af bäde mig og min mand – men hvis jeg en dag fär en masse penge i overskud ville jeg da gerne stötte med et i sölv ogsä, for armbändene er virkelig virkelig fede og de er med til at give jobs til de sydafrikanere der laver dem og til dem der pakker dem, samt stötte til kampen for at forebygge og bekaempe HIV/AIDS, sä det er jo egentlig ren win/win sädan et armbänd – jeg elsker i hvert fald allerede mit ;-)

Laes evt. mere om kampagnen pä den officielle 46664 hjemmeside (engelsk) eller pä den danske 46664 hvor der ogsä er info om hvor man köber armbändende….

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *