web analytics

Fredagshygger…

Der tikkede en mail ind forleden at Hilfiger i outletten holdt ekslusivt udsalg med op mod minus 70% sä vi besluttede os for at köre op og kigge ;-)

Der var blevet paent varmt hen pä eftermiddagen, sä vi kunne sidde ude og nyde en kölig caramel machiato :-)

Hilfiger havde ikke noget spaendende at byde pä, men jeg fandt til gengaeld rigtig mange fine ting hos Pandora, men jeg begraensede det til et par nye armbänd, som ogsä kan bruges som halskaede hvis man “folder” det ud :-P

Jeg har i forvejen et i sölv og et i laeder og syntes det er fedt at kombinere de forskellige materialer…

De 2 nye er ret cool sammen med det i laeder – jeg syntes Pandora har fäet rigtig mange flotte smykker og jeg kiggede ogsä pä et par ringe som kunne mikses og bruges sammen eller hver for sig, sä jeg skal nok til at holde öje med Pandora när der dumper VIP-tilbud fra outletten i min mailboks for eftertiden :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *