web analytics

Rester fra de riges bord….

Der var rigtig meget mad tilbage fra sölvbrylluppet i gär, sä vi havde fäet rester med hjem – til middag fik vi kartoffelsalat med lakserester og pölser, og til aften blev ködresterne omdannet til et par laekre pizzaer ;-)

Den ene kom der skinkerester, majs og revet ost pä og den anden var med kalkunrester, revet ost, paprikastrimler og frisk mozzarella…

Eksperimentet fra i eftermiddags lykkedes og vi sparede en del pä at lave vores egen pizzasten – et pizzasaet med sten og metalbakke kostede 309 dkk og vi köbte metalbakken for 99,95 dkk og fik fat i en ubehandlet flise som vi sä bare selv skulle skaere til i de rigtige mäl ;-)

Mums det var gode pizzaer :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *