web analytics

Lidt nördsnak om gps….

Vi har fundet en fantastisk side som gör enhver tur lidt nemmere, om det er vandre-, cykel-, geocaching-, löbe- eller bare en se-omrädet-tur og til hver tur er der gpx. filer sä man kan downloade ruten til sin gps :-)

Siden hedder gpsies.com og her kan du finde ture i hele verden, sä lige meget hvor du tager hen pä ferie kan du finde nogle gode ruter…

Her har jeg fundet den by hvor vi skal bo i Kroatien, og har valgt vandre- og cykelruter – man kan vaelge “til fods” som er klatre-, löbe-, vandre- og gäture, og man kan vaelge “pä hjul” som er almindelig cykel-, mountain biking-, racercykel-, rullesköjteture og sä videre, alle underkategorier kan vinges af hver for sig sä du kan vaelge lige det du vil… Der er ogsä “med motor”, “pä vand” og “vinter” kategorier med deres underkategorier…

Derudover kan man vaelge at slä “foto” til og sä kommer der billeder af de forskellige omräder som folk har uploaded fra deres ture, det er virkelig en god funktion for sädan en som mig der gär efter flotte fotomuligheder pä mine vandreture…

Jeg har ogsä vaeret inde og tjekke Blokhus for ruter til juleferien :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *