web analytics

Julegaveönsker 2012…

Som saedvanlig har jeg en god lang liste over julegaveönsker og i är stär der et par praktiske ting alleröverst, som pga prisen nok mest er önsker til min mand men sä har han ogsä lidt at gä efter :-P

Sädan en laekkerhed fra Fjällräven, en Friluft 20 som kan rumme det man skal have med pä en endagstur – rygsaekken koster omkring 800 dkk….

Et must-have pä vandreture i alper og bjerge hvor vejret hurtigt kan overraske en, er denne regn poncho, den koster 700 dkk men jeg tror det er godt givet ud da den kan skäne bäde en selv og rygsaekken for at blive väd, samtidig er den let at tage af og pä, hvilket er rigtig rart när man bliver overrasket af en byge. Man slipper ogsä for alt besvaeret med at komme af med rygsaekken, tage regnjakke pä og pä med rygsaekken igen ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *