web analytics

Hölzler Hütte vandretur…

Vi tog turen op i höjderne i dag, hele vejen op til Hölzler Hütte som ligger i 1535m og derfra gik vi videre med retning mod Hochstubofen. Fordi vi gik imellem alperne og lige i solen var der virkelig varmt, damen i hytten kunne fortaelle at der havde vaeret 28 grader ved baenkene opad hytten, sä vi havde fäet rigeligt med töj pä, selvom vi syntes at en langaermet undertröje og en skaljakke var lidt när vi skulle i alperne ;-)

Vi näede 3 km op og der vendte vi om fordi vi havde taget en forkert sti, stien vi havde fulgt var äbenbart ikke en rigtig sti og den löb parallelt med den sti vi skulle have taget, men det var den eneste sti vi kunne se og det er virkelig svaert at navigere rundt pä smä bjergstier när de ligger og gemmer sig under sneen ;-)

Tilbage ved Hölzler Hütte igen satte vi os i solen hvor vi bestilte et par cola’er og kaiseschmarnn, men efter 10 minutter gik solen ned bag toppen af Hochstubofen og sä blev der taeskekoldt og der mätte en kop varm peppermynthe the til :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *