web analytics

Home sweet Home…

Ude er godt, men det er nu ogsä rart at komme hjem igen ;-)

Hygge...

Formiddagshygge: fuldkornsbolle med hvidlögsost fra Äbybro og en god kop the…

Julegaver...

Sä skulle alle julegaverne vaskes af og saettes pä plads…

Julegaver...

Julegaver...

Julegaver...

Julegaver...

Julegaver...

Jeg er ved at löbe tör for plads :-)

Julegaver...

De smä birdier er ogsä kommet op ;-)

2 kommentarer til “Home sweet Home…

  1. Sjovt sjovt jeg har lige fundet dine birdier :-) De er bare så sjove og farverige og jeg kan huske at jeg som teenager havde sådan en, men måske ikke værdsatte den så meget. Så da jeg for et par år siden så at de i Danmark var blevet moderne igen, blev jeg bare så glad.
    Jeg tror at vi udenlandsdanskere sætter anderledes pris på ting som i Danmark måske bare er lidt hverdagsagtigt. Den anden dag blev jeg også bare både glad og stolt da jeg i en forretning fandt en dåse Løv te :-)
    De største patrioter er dem som bor i udlandet :-)

    1. Jeg er vild med Dansk design og kan ogsä se inde i München at der kommer flere og flere danske ting pä hylderne derinde feks. Menu, Normann Copenhagen og den slags, Panton og Arne Jacobsen stole er ogsä til at finde her og det er helt rart at man kan finde gode danske designs uden at man skal have dem med hele vejen fra Danmark när man er deroppe pä ferie ;-)

      Jeg tror du har ret mht at man saetter mere pris pä danske ting när man bor udenfor DK, ogsä de danske madvarer säsom leverpostej og fiskefrikadeller er en af de ting jeg savner helt vildt :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *