web analytics

Kontor/gaestevaerelse/motionsrum…

Til sommer er det 4 är siden vi flyttede ind her i Wolfersdorf og vi har nu besluttet at det er her vi skal blive boende.

Vi havde snakket om at flytte ind til Freising, men derinde er lejlighederne dyrere og mindre, der er ikke garage og det vaerste af det hele, man mä ikke grille när man bor i lejlighed :-( Sä nu er vi gäet igang med at komme ordenligt pä plads og vi tager et rum ad gangen.

Stuen er efterhänden som vi gerne vil have den, vores lille spisekammer kom pä plads för jul, i dag har vi fäet orden pä vores konto/gaestevaerelse/motionsrum.

Konto/gaestevaerelse/motionsrum...

Konto/gaestevaerelse/motionsrum...

Konto/gaestevaerelse/motionsrum...

Naeste projekt er sovevaerelset, det skal males og der skal nogle nye lamper op. Derefter er det badevaerelset der skal males og der skal findes nye möbler, vasketöjskurv, händklaeder osv. derud til og sidst men ikke mindst er det kökkenet der skal have en omgang og sä er det hele ved at vaere lige som vi vil have det, men det kommer nok til at tage lidt tid endnu inden vi när dertil ;-)

2 kommentarer til “Kontor/gaestevaerelse/motionsrum…

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *