web analytics

2 kommentarer til “Lidt nyt bagegrej…

  1. Det kunne jeg også godt have brug for. Jeg søger en lille form til at bage stenalderbrødet i, for hvis formen er for stor/lang, bliver brødet så fladt. Og så kigger jeg efter en lille silikone form med smukke former, ligesom dem man laver isterninger i. Og pludselig finder jeg det hele……. forhåbentlig ;-)

    1. Jeg har ogsä ledt laenge efter de her ting, springformene var for store og jeg kunne kun finde de almindelig runde taerteforme, men sä faldt jeg over det hele pä samme web-side ;-)

      Det er bare en farlig side for de har SÄ meget og jeg fik et kaempe katalog med pakken, den ene del er 135 sider bare med udstikkere og sä er der ellers 274 sider i den anden del med forskelligt bagegrej ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *