Önskeliste 2013…

Äh, der er sä mange laekkerheder derude og min önskeliste bugner lige nu med fine ting ;-)

20130130-165111-ADP

1. Trip Trap/Smørebrætter. 2. Finnsdottir/Pipanella Dotted vase Large 3. Lucie Kaas/Baby Elephant 4. Finnsdottir/Honkadonka vase (stor) 5. Royal Copenhagen/Sort Mega Riflet Kagefad 6. Ferm Living/Remix Blanket 7. Copic/Multilinere 8. Copic/12’er Sketchsæt 9. Tom Dixon/Etch lysstage i stål 10. INTERIORbybak/Pude 11. Kenwood håndmixer

Önskeliste 2013...

1. Kjær & Schmeling/DOTS 2. Lene Holme Samsøe/Suveræn Strik 3. Georg Jensen/Koppel 429 ur 4. Verner Panton/Flowerpot VP4 5. AJ væglamper i blå-grøn (2 stk) 6. Vitra/Miniature Panton stole 7. Line&Jo/Miss Bellaboo armbånd (i erstatning for det der er pist væk) 8. Sengetøj 9. Schokostück abonnement 10. Nelson Ball ur

Det var et blandet udvalgt af hvad jeg drömmer om lige nu :-P

2 kommentarer til “Önskeliste 2013…

  1. Det er altid vigtigt at have en ønskeseddel parat!…man ved jo aldrig ;-) Og så er chancerne jo også størrer for at man får det som man ønsker sig ;-) Heller ikke dårligt, vel!
    Jeg kan se at vi har noget af den samme smag…uh, der var også en del ting som jeg godt kunne bruge.
    Håber at du snart har fødselsdag :-)

    1. Jeg har altid en note i min mobil hvor alle mine önsker (og mangler) bliver skrevet ind, bäde mine og dem vi har faelles, sä kan man altid komme med nogle forslag när folk spörger hvad man önsker sig…

      Min önskeliste har aldrig vaeret sä lang som den er lige nu – godt jeg har födselsdag i April, selvom der ikke er sä mange önsker i prisklasse födselsdagsgave derpä ;-)

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *