web analytics

4 kommentarer til “Be my Valentine….

 1. Wouh det må jeg sige …. love is in the air…. en MASSE fine ting! Hvad er de lange hvide stænger med hjerter på som ses på det øverste billede?

  Er du forøvrigt tilmeldt Bloglovin? Kan nemlig ikke finde dig og ville gerne informeres om nye indlæg.

  Og eh, jeg har tænkt på et par gange….. du ved godt at man kan skrive æ, ø og å på et tysk tastatur. Men det er også dit varemærke, for man ser straks hvem der skriver :-)

  Ha en rigtig dejlig og kreativ dag :-)

  1. De lange ting med hjerter pä er sugerör ;-)

   Jeg er ikke tilmeldt nogen follower service og det er lidt med vilje for jeg kan godt lide selv bare at surfe rundt pä den helt gammeldags mäde med favoritter, men mäske det aendrer sig engang – skal nok lige kigge pä sagen :-)

   Hehe ja jeg ved godt med æ, ø og å, jeg syntes bare det gär hurtigere at springe over, men jeg bruger det nogle gange – det er vaerre med ombytningen af y og z, det driller mig nogle gange :-P

   Jeg skal vist vaere kreativ med stövsugeren i dag :-D God dag til dig, Nola….

 2. Ih alle de lækre sager du har fundet. Og al det hobbygrej du fandt. Dukkehovedet så lidt drabeligt ud hi hi. SMukke smukke billeder du har på din fotoside♥ Talentfuld!!!!!! Ha en dejlig dag

  1. Jeg er ved at drukne i hobbygrej – alt det i kaelderen er de ting jeg ikke rigtig bruger, alt det andet hobbygrej er pakket ud og stär i kontoret, nu skal jeg bare have gang i det igen ;-)

   Mange tak for dine söde ord, jeg har altid interesseret mig for fotografi, det har bare vaeret kört lidt i baggrunden efter vi flyttede, men nu er jeg ved at vaere faldet pä plads og vender tilbage til normale för-flytning-tilstande igen :-)

   Skön dag til dig nede i solen ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *