web analytics

2 kommentarer til “Hvis nu jeg leger at jeg har ferie…

 1. Rigtig god leg ;-)
  Men du har ret, at slappe alt for meget af er nemlig heller ikke sjovt i længden. Har du slet ikke arbejdet i Tyskland tiden?
  Er spændt på hvad du finder på efter ferien :-)
  Sender lidt sol her sydfra til dig :-)

  1. Ja, ik :-D

   Vi har en god fordeling her, manden arbejder og jeg laver alt det praktiske (og kedelige) herhjemme ;-) Nogle gange gär der bare lidt for meget afslapning i det og vi har ikke vaeret saerlig aktive de sidste mäneder pga sygdom, ferier og manden skulle lige köres ind i et tilkaldervagtsystem osv., men nu skal jeg have system i min hverdag igen og vi skal begge have aktivitetsniveauet op, for nu starter bäde cykel- og vandresaeson jo snart igen ;-)

   Jeg tager med glaede imod lidt sol, her er der bare grät, grät og grät :-)

   God dag til dig ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *