web analytics

Vil du med til Düsseldorf!?

“Vil du med til Düsseldorf!?” spurgte manden forleden over Skype…

Vil du med til Düsseldorf...

Om jeg vil!? :-D

Manden skal pä training en uge i Düsseldorf og han mä tage konen med uden beregning, sä hvorfor ikke tage med :-D

Jeg vil sä gerne se Neuer Zollhof der er designet af den amerikanske arkitekt Frank Gehry som har en lang liste af rigtig fede bygninger bag sig, bl.a Vitra’s internationale hovedkontor i Basel, Guggenheim Museum i Bilbao, Disneys Koncertsal i Los Angeles og Dancing House i Prag bare for at naevne et par stykker :-P

6 kommentarer til “Vil du med til Düsseldorf!?

 1. ja det vil jeg da helt sikkert!!! Nååååee….heldige dig :-) Det er da vildt herligt at du lige sådan kan komme med!
  Frank Gehry har lavet nogle ret specielle bygninger. Vitra Museet i Basel er fantastisk og jeg glæder mig også til at se det i Prag.
  Så må du endelig vise os nogle billeder fra Düsseldorf, når det er så vidt.

  God aften .-)

  1. Jeg glaeder mig ogsä helt vildt! Manden skal pä training fra 8-16 og derefter har vi sä resten af dagen til sightseeing. Vi tager derover allerede lördag morgen sä vi har bäde lördag og söndag til rigtig at se byen ;-)

   Jeg glaeder mig til at se Frank Gehry’s bygninger pä havnen og när vi skal til Prag skal jeg ogsä se Dancing House, for det sä jeg ikke sidste gang vi var afsted – jeg har lidt en svaghed for sjove og skaeve bygninger, sä pä toppen af min miniferie liste er Barcelona med La Sagrada Familia og Park Güell :-)

   Som altid skal der nok komme masser af billeder ;-)

 2. ov, det var hurtigt I skulle afsted, men perfekt.
  Barcelona er fantastisk, vi var der 4 dage i sommers :-) La Sagrada Familia er helt fantastisk, desværre så vi den kun udefra da der var 1 km kø. Men næste gang…..

  Det er ret fantastisk hvilke bygningsværker der står omkring i verden. :-)

  1. Hov det fik jeg vist skrevet forkert, det er först d. 9 marts vi tager afsted :-)

   Jeg syntes altid der er kö, vi sprang over Markuskirken da vi var i Venedig pga köen, men i Prag stod vi i kö halvvejs rundt om bygningen da vi skulle se St. Vitus katedralen, men det var ventetiden vaerd og det gik forholdsvis hurtigt med at komme fremad :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *