web analytics

Min lördag…

Min lördag er flöjet forbi…

Min lördag...

Der kom spaendende post i morges.. En gave jeg har köbt til manden og mit förste nummer af myself som jeg vandt et ärsabonnement til…

Min lördag...

Jeg har köbt ind til spaendende projekter, sä jeg har noget at rode med i naeste uge hvor manden skal til Holland…

Min lördag...

Vi har spist laekkert aftensmad, fisk med rejer, og aeg med rejer og avocado. Nu har vi smaekket en Madea film pä Netflix og nyder et godt glas rödvin :-)

2 kommentarer til “Min lördag…

  1. Ja, jeg ved heller ikke hvorfor lørdage er den dag i ugen der har tendens til at gå hurtigst forbi!? ;-) Men ikke mindre er det sådan.
    Du nævner at I ser film på Netflix…..det lyder spændende….. i julen prøvede jeg i Danmark at logge mig ind på en bestående account (de kan jo åbenbart bruges samtidig af to personer) (og det ville jo være smart, for så kunne jeg kigge hernede )…. men jeg kunne slet ikke logge mig på da den med det samme “mærkede” at jeg kommer fra et udenlandsk net. Hvordan kan det så være at I kan? Eller har Tyskland også Netflix?

    Rigtig god søndag :-)…….håber den går laaaaaaaaangsomt

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *