Bytte bytte köbmand…

Vi har problemer med at fä vores lyskilder til at passe. Man kan fä mange fede lamper, men der er daelme ikke ret mange af dem der ogsä giver et godt lys.

For snart 2 är siden köbte vi en Panton VP3 til vores stue og vi elsker den, men den giver ikke ret meget lys, da skaermen er af metal og den Heiberg lampe vi har i entreen irriterer mig, fordi den er med stof skaerm som konstant er stövet og vi mangler ogsä en ordenlig lampe pä kontoret, hvor der stär en midlertidig Ikea lampe, hvor alle insekter vaelger at tage ned i skaermen for at dö, sidst men ikke mindst skal vi have lamper i sovevaerelset og det er sädan cirka de eneste vi har styr pä, men de stär i venteposition pga prisen :-P

Bytte bytte köbmand...

Nä, men meningen var sä at vi skulle have en grön VP4 ude i entreen, men i gär eftermiddags fik vi byttet rundt pä alle vores lamper og nu er den orange VP3 flyttet i entreen, Heiberg lampen er rykket pä kontoret indtil vi finder noget derind til, Ikea lampen er rykket i stuen og der fär den lov at stä indtil vi kan fä räd til en PH med sort fod der giver et godt lys, sä jeg kan se hvad jeg strikker…. Bum sä fik vi styr pä det :-D

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *