web analytics

Fredagens göremäl…

Sädan en dag fyldt med göremäl löber hurtigt…

Fredagens göremäl...

Jeg startede med en god omgang morgenmad, graesk yoghurt med vanilje og friske öko jordbaer, en clementin og en fuldkornsbolle med ost ;-)

Fredagens göremäl...

Derefter stod den pä hovedrengöring, ikke en af mine favoritbeskaeftigelser men det skal jo göres og i dag näede jeg entreen og stuen. Jeg fortsaetter pä mandag hvor dagens projekt er badevaerelserne og kampen mod kalken :-)

Fredagens göremäl...

Nu mangler jeg bare at forvandle min dej i köleskabet til laekre fuldkornsboller, men jeg snupper lige en pause först :-P

2 kommentarer til “Fredagens göremäl…

    1. Hehe ja ferien er jo slut nu :-D Det traengte ogsä, derfor taenkte jeg at jeg ligesä godt kunne tage den helt store omgang med rengöringen, sä det er bäde döre og det hele der er vasket af denne gang ;-)

      Nu holder jeg weekend og gär videre med projekt hovedrengöring pä mandag ;-)

      Rigtig god weekend til dig :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *