web analytics

Ikea tur og smertehelvede…

I gär körte vi i Ikea efter et par ting vi har manglet. Vores tälmodighed raekker bare ikke til Ikea om lördagen, sä vi blev enige om at pä en fredag aften mä der da under alle omstaendigheder vaere faerre mennesker end pä en lördag og vi fik heldigvis ret ;-)

Ikea tur og smertehelvede...

Da vi naesten var igennem Ikea kunne jeg godt maerke at jeg fik ondt i min skulder og jeg troede bare at det var fordi min taske var lidt tung at gä med, men pä vejen hjem blev det vaerre og pä vej op ad trappen blev det sä slemt at jeg naesten ikke kunne traekke vejret! Jeg blev installeret i sofaen med iboprofen og pamol og sä sad jeg ellers der, ret op og ned i et par timer, inden jeg overhovedet kunne begynde at taenke pä at bevaege mig. Aldrig har jeg haft sä mange smerter og pä et tidspunkt gik manden ogsä igang med at undersöge hvem han skulle ringe til, for det har vi ikke lige tjek pä. Vi har aldrig haft brug for natlaege eller noget akut, kun vores egen laege i almindelig äbningstid :-)

Nä, men da de smertestillende piller begyndte at virke gik vi i seng og her til morgen er det vaek igen, eller naesten, for jeg kan godt maerke at jeg ikke skal overanstrenge min skulder de naeste par dage…

2 kommentarer til “Ikea tur og smertehelvede…

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *