web analytics

Mr. E’s Worms…

Jeg er blevet faerdig med en tegning som jeg har vaeret igang med et stykke tid og jeg er faktisk blevet sä vild med den i löbet af processen, at den har fäet lov at komme op pä vaeggen i kontoren :-)

Mr. E's Worms...

Mr. E's Worms...

Ideen er fundet hos Mr. E. som er kunstlaerer. Han laver projektet med sine 4. klasses elever hvert är og han har lavet en how-to pä sin blog og opfordrer til at man selv leger med. Det er en rimelig enkelt teknik som kan varieres i et utal af muligheder sä det er bare at gä igang :-)

4 kommentarer til “Mr. E’s Worms…

    1. Ja sikke meget man kan fä ud af nogle simple streger. Det er altsä sä sjov at lege med :-)

      Indtil videre er der ikke meget sol, jeg tror de har snydt os :-) Er du rejst udenbys? Jeg sä dine billeder fra lufthavnen ;-)

      God söndag, med eller uden solskin :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *