web analytics

Sen morgenmad på en søndag, hvor vi venter på solen…

Det går lidt langsomt med at komme op på de 19 grader der var meldt om i dag, så imens vi venter har vi spist lækkert morgenmad ;-)

Sen morgenmad på en søndag hvor vi venter på solen...

En lille lækkerhed som kan bruges både til morgenmad, brunch, dessert eller eftermiddagssnack – i hvert glas havde jeg:

  • 2 tsk. økologisk blåbærmarmelade i bunden,
  • 2 spsk. græsk yoghurt rørt med vanilje ovenpå
  • lidt blåbærpulver og hakkede pistaciekerner på toppen

Nemt og simpelt, men virkelig lækkert :-)

Sen morgenmad på en søndag hvor vi venter på solen...

Jeg havde lavet et par hurtig omeletter af 4 æg, rørt med et skvat mælk og lidt salt, da omeletten var fast, delte jeg den på midten og kom en lille håndfuld revet ost og 2 skiver parmaskinke på hver halvdel, hvorefter jeg “lukkede” dem og så var de klar :-)

6 kommentarer til “Sen morgenmad på en søndag, hvor vi venter på solen…

    1. Mmmm jeg elsker græsk yoghurt og pistacienødder, den bruger jeg som snack nogle gange om eftermiddagen när jeg bliver lækkersulten :-)
      Den nye favorit er omeletten med parmaskinke, mums den er god :-P

    1. Vi kom lidt sent op, eller det vil sige manden sov længe og jeg ventede til han kom op, sä er det rart med noget morgenmad der mætter. Vi kunne så nøjes med en knækbröd her i eftermiddags og så bliver grillen tændt til aften :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *