web analytics

Amsterdam og Haag…

Vi stod op kl. 4.10 i morges og vi fløj til Rotterdam kl. 7.00 og da vi landede skulle vi ud på p-pladsen og lede efter vores lejebil for Avis har lukket om søndagen. Helt nede i det fjerneste hjørne fandt vi en lille grå Fiat 500 som matchede vores papirer og hold nu op hvor er den dårlig at køre i og den lyder som en gammel Trabant, sådan en bliver Mini’en i hvert fald aldrig skiftet ud med ;-)

Amsterdam og Den Haag...

Amsterdam og Den Haag...

Vi startede med at sætte gps’en til Amsterdam, med stop på vejen for at fotografere tulipanmarker, eller det vil sige tulipanmark, for vi fandt en sølle mark med tulipaner, resten var hyacinter og påskeliljer. Det virkede som om sæsonen er ved at være ovre for der var ikke meget at komme efter :-)

Update! Sæsonen er ikke kommet igang p.g.a. den sene frost der har været i år. Normalt er det nu der er allerflest blomster på markerne, men i år er de ikke engang kommet op af jorden endnu…

Amsterdam og Den Haag...

Amsterdam og Den Haag...

Amsterdam og Den Haag...

Vi nåede til Amsterdam ved 10-tiden og gik rundt der til omkring kl. 14. Hold da op der er mange skobutikker i den by. En dag tager vi en weekend og udforsker Amsterdam med vores kameraer ;-)

Amsterdam og Den Haag...

Amsterdam og Den Haag...

Amsterdam og Den Haag...

Bagefter tog vi til Haag som ligger ca. 40 km fra Delft hvor vi bor på Hotel Hampshire. Vi elsker havet og det er nok det vi savner mest ved Danmark, så der valgte vi at bruge eftermiddagen :-)

Vi er endelig landet på hotellet og vi har fået roomservice, lækker Club Sandwich til mig og en øko-burger til manden. Det varer ikke længe før dynen kalder for det har været en lang og begivenhedsrig dag og manden skal tidligt op og på arbejde, jeg skal heldigvis bare hygge mig til han får fri og i morgen eftermiddag skal vi ud og se lidt på Delft :-)

2 kommentarer til “Amsterdam og Haag…

 1. Sjovt at tulipan tiden skulle være forbi?! Men flot ser marken alligevel ud. Og byerne er da også bare for spændende at udforske.
  Rigtig god eventyrlyst og nyd at være undervejs. :-)

  1. Ja den skulle jo vare længe endnu, men der hvor vi kørte skulle man ikke kunne undgå at komme forbi tulipanmarkerne, men vi måtte ud ad de små veje for at finde den mark vi fandt, så jeg ved ikke rigtig hvad det er…

   Nå, men det vigtigste var at vi fandt en mark :-)

   God dag til dig :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *