web analytics

Berlin bag fra Liebeskind Berlin…

I sidste uge skrev jeg at der nok skulle komme mere om Berlin, men så kom der lige en weekendtur i vejen ;-)

Nu har jeg fået taget et par billeder af den og her kommer den så:

Berlin bag fra Liebeskind Berlin...

Berlin bag fra Liebeskind Berlin...

Berlin bag fra Liebeskind Berlin...

Berlin bag fra Liebeskind Berlin...

Berlin bag fra Liebeskind Berlin...

Jeg valgte den i farven Smoke og jeg elsker den allerede! Det fine Berlin mønster indeni, det rå look udenpå, det lækre skind og de mange rum som man altid mangler – kan man andet end elske den taske :-)

5 kommentarer til “Berlin bag fra Liebeskind Berlin…

  1. wouh den har bare mange detaljer! Den ser rigtig lækker og blød ud. Tillykke med den…..sådan en får man jo et helt forhold til :-) En kvindes håndtaske er ret vigtig ;-)

    1. Det var også alle detajlerne (og det slidte look) jeg faldt for og så at den har de mange lommer og rum for det passer lige til pas og sådan nogle ting når man rejser, plus den er rummelig til bærbar og iPad når vi er afsted. Nu er jeg spændt på om den “bare” bliver rejsetaske eller om jeg kan holde til at gå med den til hverdag også for den er lidt tung :-)

      Puha ja, jeg har en svaghed for tasker :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *